Könyök merevítő

RB gumiszövetes, fémmerevítésű könyökortézis, Ft áron, Könyök ortézisek

Méret kar, könyök és csukló körméret alapján : Menny.

könyök merevítő

Rögzítése a tépőzárakkal történik. Flexiós és extenziós ütközőkkel van ellátva. A mozgástartomány a szükséges mértékben állítható könyök merevítő teljes extensios helyzettől a teljes flexióig.

könyök merevítő

Alkalmazás: Rendelhető a könyökízület mozgásainak igen súlyos és fájdalmas korlátozottsága súlyos gyulladás vagy törés utáni állapot ellátására. Ugyancsak alkalmazhatjuk bénulás, vagy nagyfokú csonthiány következében lötyögővé vált ízület esetén. Használati utasítás: Nyissa ki a tépőzárat.

könyök merevítő

Helyezze fel a könyökrögzítőt úgy, hogy a kör alakú kivágás a könyök közepére kerüljön. A könyökrögzítőt könyök alatt és fölött tépőzárral biztonságosan rögzítjük, hogy az elmozdulást a végtagon kizárjuk.

könyök merevítő

Tisztítása: A könyökrögzítőt a sín eltávolítása után 40Cº-os vízben nyomkodással, finom mosószerrel mossa. Mosás közben ne dörzsölje, és ne kefélje az anyagot Alapos öblítés után szárítsa Ne szárítsa szárítógépben, napon vagy fűtőtesten Csavarás, centrifugálás tilos Vegytisztítás, benzin vagy hasonló oldószer használata tilos Balzsamok, bőrápolók és olajos krémek használata csökkentik a termék élettartamát bénulás nagyfokú csonthiány következtében lötyögővé vált izület esetén A termék adaptálható elasztikus.

könyök merevítő

Lehet, hogy érdekel